JOOP SMULDERS EN MARLEEN JONKER 

'Aan de Basis' is een praktijk voor levens- en zingevingvragen gericht op een samengaan van psychotherapie en non-dualiteit.
Wij, Joop Smulders en Marleen Jonker zijn beide psycho-hypnotherapeut en Live-between-Lives therapeut. Joop heeft als specialisatie regressie- en reïncarnatietherapie. Wij combineren onze krachten in relatietherapie.

Locatie: De praktijk 'Aan de Basis', zie fotogalerij


Werken aan de basis betekent dat wij zoeken naar de essentie van de klacht of de problematiek waar de klant mee komt, maar het betekent ook dat we ons bezighouden met de meest fundamentele levensvragen die aan de basis liggen van ons welbevinden.
Deze vragen hebben in de kern te maken met het leven, de liefde, de dood en de waarheid.

Wij begeleiden mensen naar hun ware kracht. Ervan uitgaande dat ieder mens heel is, gaan we op zoek naar wat jouw heelheid belemmert. Daarvoor is het van belang dat je leert onderscheiden wat je denkt, doet en voelt. Dat je in contact komt met je emoties en met je belemmerende overtuigingen en dat je weer op het spoor wordt gezet van wat jou beweegt en wat je missie is.
Hiervoor gebruiken we niet alleen onze levenservaring, maar ook alles wat wij weten en ervaren in onze relatie als man en vrouw.

Wij hebben een heel scala van technieken tot onze beschikking Als basis voor diagnostiek en model voor persoonlijke groei maken wij gebruik van het Enneagram
Wij werken klachtgericht, dat wil zeggen, je komt met een vraag of een probleem en daarmee gaan we direct aan de slag, jouw volgend in jouw behoeften.

Met welke vragen kun je terecht?
Eigenlijk met alle levensvragen maar hier een paar voorbeelden:
- Mijn relatie werkt niet en ik begrijp het niet.
- Ik voel me leeg , maar ik heb alles, hoe kan dat?
- Ik voel geen bevrediging in mijn werk
- Ik weet niet welke kant ik uit moet.
- Ik voel me altijd afgewezen.
- Ik twijfel veel en maak mij zorgen, mijn hoofd zit overvol.
- Ik krijg vaak ruzie met anderen.
- Ik moet altijd presteren en heb nooit rust.
- Het lijkt alsof ik het leven leef vanaf de zijlijn.
- Ik kom moeilijk in beweging.
- Ik voel me door alles en iedereen beperkt.
- Ik kan moeilijk met conflicten omgaan en schik mij dan maar.
- Ik kan niet genieten van vrijen.
Etc…

Terug Algemeen