Presentatie: Reis der Zielen


Een bezoek aan het tussenbestaan werpt een licht op de meest wezenlijke en existentiŽle vraagstukken van de mens.
Wij kunnen het bewustzijn wakker roepen voor het feit dat de menselijke ziel eeuwig is, dat zij er voor de geboorte evenzeer is als na de dood.


Joop Smulders en Marleen Jonker, plaats: Le Verdier, Cajarc, Frankrijk

Reis der Zielen
Op enig moment in het leven vragen mensen zich af wat het doel is van hun leven. Waarom er bepaalde dingen gebeuren in je bestaan.
Daarbij hoort ook de vraag of God bestaat. Is er misschien enig bewijs voor reincarnatie en wanneer er zoiets is als een leven na de dood, hoe ziet dat er dan uit?
Dr. Michael Newton, een hypnotherapeut uit de VS ontdekte een methode om via hypnotische trance zijn clienten terug te brengen naar hun herinneringen aan het bestaan tussen twee levens in. Deze opmerkelijke techniek zorgt ervoor dat mensen die dit hebben ondergaan, niet meer bang zijn voor de dood. Dat zij nieuwe betekenis en inhoud aan hun leven kunnen geven en dat er vele vragen beantwoord kunnen worden over de personen en gebeurtenissen in je leven. Ook in Nederland is het mogelijk een zielenreis te maken. Hierover gaat deze lezing, die je meeneemt naar de intrigerende wereld van het tussenbestaan en die voorgoed je spirituele leven verandert.

Le Verdier, Cajarc, Frankrijk

Wil je je opgeven doe dit dan bij Joop Smulders,
telefoon Frankrijk: 0033565116471
telefoon Frankrijk mobiel: 0033688399623
Voor contact via email klik hier